combineert De mooiste
Merken

10 jaar Damesmode Charlotte

Wat vliegt de tijd..... alweer 10 jaar geleden dat Charlotte in de Honigmannstraat haar deuren opende. Dit willen wij graag met U, onze klanten zonder wie dit nooit mogelijk was geweest, graag vieren.

 

Wij gaan dit samen met u doen, maar liefst een week lang, geven wij op de gehele collectie 10% korting en bij besteding vanaf € 200,- 10 % extra kassakorting.

 

Als kers op de taart komt Marthje, van oorbellen van Marthje vrijdag 4 november naar Charlotte met een selectie sieraden die wij voor een dag in onze winkel mogen hebben. Buiten de prachtige oorbellen die een feestje voor Uw oor zijn, krijgen wij de pre-view van een prachtige collectie sieraden, waaronder zeer exclusieve armbanden. U kunt onder het genot van een hapje en een drankje live in de winkel oorbellen op maat laten maken, en krijgt bij aankoop van een sieraad vanaf € 149,- ook nog een attentie van Marthje!!

 

Hoe leuk is dat...


Wij zouden het geweldig vinden om U volgende week te mogen begroeten. Tot gauw,


Renate, Geraldine en Marjo.


En op vrijdag natuurlijk onze special gast Marthje.

 

Start van onze feestweek maandag 31 oktober t/m zaterdag 5 november 2016 Op vrijdag is Marthje er vanaf 11.00 tot 19.00 uur.