combineert De mooiste
Merken

Over Charlotte

Charlotte is al jarenlang een begrip in Heerlen. En in de wijde omstreken. De adviseurs en stylisten van Charlotte hebben een fijn gevoel voor eigentijdse en exclusieve damesmode. Op zorgvuldige wijze wordt ieder seizoen de collectie samengesteld uit het mooiste van de betere merken. En daarbij worden verrassende combinaties gemaakt. En dat valt op.

 

Met veel persoonlijke aandacht, oog voor detail en uitgebreide kennis van de collecties van onze merken helpen we onze klanten graag bij het samenstellen van een smaakvolle garderobe. Of juiste met dat ene vest dat uw verschijning helemaal compleet maakt.

Personal shopping met Charlotte

Je wilt er graag elegant, representatief en eigentijds uitzien. Maar hoe maak je de juiste keuzes en combinaties uit alle beschikbare collecties en merken zonder dat je daar heel veel tijd aan kwijt bent. Wij hebben de oplossing voor je. Maak nu een afspraak met Charlotte en wij laten je graag zien welke kledingstijl, kleuren en combinaties het beste bij je passen. Op je gemak en op een tijdstip dat het beste bij je past.

Neem direct contact op